ONS VERHAAL

Wat is Kurland

Kurland staat voor een breed scala aan natuurlijke huidverzorgingsproducten, deze optimaliseren de huid en het lichaam en dragen daarmee bij aan een positieve gemoedstoestand. Al meer dan 50 jaar werken wij vanuit dezelfde filosofie met als basisprincipe: gebruik wat het land en de natuur ons geeft.

Jarenlang deed Paul Haslauer, de grondlegger van Kurland onderzoek naar het creëren van effectieve recepten. Onder strenge kwaliteitscriteria werden kruiden, geneeskrachtige planten, fruit, rijke heidemodder, hoogwaardige oliën, geitenboter of zouten en algen uit de zee gecombineerd met de nieuwste technologieën. Het resultaat is een reeks producten die ongelooflijk veel kunnen doen.

Het is meer dan een product op de huid. Het is een filosofie die je deelt. Kurland-producten zijn authentieke lichaamsverzorgingsproducten die welzijn stimuleren. Het verlicht dagelijkse kwalen, zorgt zacht en intensief voor het lichaam en maakt het leven eenvoudig en goed.

Producten

U kunt erop vertrouwen dat we alleen de beste ingrediënten voor onze producten gebruiken. Onze oliën zijn natuurlijk en zonder kunstmatige conserveermiddelen of PEG’s, rijkelijk gevuld met het beste van de natuur, voorzichtig geperst en verwerkt. “Met de kracht van de natuur” is niet alleen een uitdrukking, maar het basisprincipe van onze producten. Wanneer u voor Kurland kiest, kiest u voor het hoogste niveau van natuurlijke kwaliteit.

Bij het ontwikkelen van onze producten hebben we onze prioriteit gegeven aan de inhoud. Als het gaat om verpakking, hechten wij belang aan het juiste materiaal, goede afsluitbaarheid en praktische hantering – voor optimale duurzaamheid en de beste kwaliteit van onze producten. We gebruiken bijvoorbeeld barnsteen glazen flessen voor onze oliën omdat oliën geen licht kunnen verdragen. Alleen glas kan ervoor zorgen dat de gewenste kwaliteit langer behouden blijft – zelfs zonder kunstmatige conserveermiddelen. We steken al onze energie in het product en niet in luxe designflessen of flacons. We zorgen ervoor dat onze verpakkingen zo recyclebaar mogelijk zijn. Omwille van de natuur.