WAT MAAKT PRODUCTEN VAN GEITENMELK ZO BIJZONDER?

Geitenboter gemaakt van geitenmelk is een veelzijdig product als het gaat om huidverzorging. Het hoge gehalte aan vitaminen, mineralen en sporenelementen maken het een booster voor de veeleisende huid. Geitenboter smelt bij lichaamstemperatuur en wordt daardoor gemakkelijk opgenomen door de huid.

Geitenboterproducten van Kurland® laten uw droge en problematische huid ademen, elke dag en elke nacht. Het trekt snel in, werkt ontstekingsremmend, geneest en ondersteunt de celregeneratie. Geitenboter is zacht voor de huid en maakt de huid gezond.

Bij de samenstelling en verwerking van crèmerecepten baseert Kurland® zich op rijke tradities en eeuwenoude rituelen gekoppeld aan recente studies en wetenschappelijke onderzoeken.

Al jaren lang zet men bij Kurland® in op waardevolle geitenboter gecombineerd met effectieve ingrediënten zoals aloë vera, passiebloem olie, avocado- of zonnebloemolie, het extract van de bloemen van de calendula of de huid eigen Co-enzym Q10. Elk ingrediënt weer met specifieke eigenschappen en kenmerken die de huid verbeteren en in een optimale conditie houden.

Op grond van de lage smeltpunt rond onze huidtemperatuur, dringt geitenboter snel en ook in de diepere huidlagen binnen en geeft een gunstig effect aan de opname van hoogwaardige werkstoffen. Niet alleen voor de samenstelling maar ook voor de kwaliteit van de ingrediënten is er bij Kurland® veel aandacht. De geitenmelk wordt geleverd door geiten die vrij lopen op alpenweide. Ze voeden zich met hoofdzakelijk vitaminerijke grassen met alpenkruiden. De ruimte en vrijheid in de natuur en een goede voeding hebben grote invloed op de kwaliteit van de geitenmelk. Deze melk vormt de basis voor de geitenboter.

Goed om te weten: Door de vele voordelen en de zeer goede compatibiliteit, zijn onze geitenboter producten ook ideaal voor jonge mensen met een probleem huid en kinderen met een gevoelige huid. Niet alleen de weloverwogen samenstelling van de afzonderlijke producten, maar ook het gebruik van ingrediënten van de hoogste kwaliteit is essentieel voor Kurland®. Zo gebruiken we voor onze producten uit de Geitenboter-serie alleen de melk van geiten die vrij lopen en grazen op verse, rijke alm weiden. Het product is vrij van parabenen, paraffine oliën en PEG.

Ingrediënten geitenboter:

Hoogwaardige eiwitten, vooral caseïne, capronzuur (C6), caprylzuur (C8) en Caprinezuur (C10), Mineralen, zoals calcium, kalium, magnesium en natrium, Sporenelementen zoals koper, zink, Fosfor, boor, titaan, vanadium, chroom, vitamine A, B1, B2, C, D en E. Deze werkstoffen zitten ook in de Vitaal balsem Hot.